NOVICOM Praha s. r. o.

Čokoládové krémy pro profesionální práci
Čokoládové suroviny

Nabízíme tu nejkvalitnější italskou čokoládu rodinné firmy ICAM, s.p.a., která klade důraz na pečlivě vypěstované kakaové boby na vlastních plantážích a precizní zpracování kakaa na profesionální úrovni, prověřené dlouholetou tradicí a spokojenými zákazníky z celého světa.

Tyto špičkové krémy jsou vynikající nejen kvůli jejich vytříbené chuti, ale také pro jejich perfektní vlastnosti při zpracování. Proto se dají požívat v různých oblastech - výroba pralinek, truffle, tabulek, jako náplně do dezertů a pečiva, tenké vrstvy polevy, při přípravě čokoládových krémů. Bližší informace o každém z nich najdete níže.

NAŠE KOMPLETNÍ A AKTUALIZOVANÁ NABÍDKA S INFORMACEMI
A NÁHLEDY PRODUKTŮ NYNÍ NA: INTERNETOVÉM VELKOOBCHODĚ - ON-LINE KATALOGU.
Klikněte na banner nahoře nebo zde: http://eshop.novicompraha.cz

Krémy a náplně
Číslo artikluNázev výrobkuBaleníNáhled výrobku
IC7301Creme Elisa
Tmavý kakaový krém, ideální k dochucování tak jak je, nebo jej lze přidat do smetany, máslových krémů, všech cukrářských výrobků. Dá se také smíchat s bílou čokoládou a zkrášlovat tak dorty a dezerty.
8 kgnáhled
IC7303Glassa Icam FONDENTE
Tmavá, jemná a delikátní čokoládová poleva s výrazným leskem. Ideální při přípravě dortů, kde je důležitá výrazná poleva a čokoládová chuť (sacher, atd.)Také vhodná k přípravě dozdobování dezertů.
5 kgnáhled
IC7308Creme Cremicam
Jedinečná lískooříšková a čokoládová chuť s obsahem 14 % oříšků. Perfektně roztíratelný krém. Ideální jako náplň do různých druhů pečiva a zákusků - croissantů, košíčků, atd.
8 kgnáhled
IC7312Creme Vanini
Krém s vysokým podílem lískooříškové pasty - 23%, útočí na všechny smysly s výbornou chuťovou koncovkou. Má mnoho způsobů použití - náplň do pralinek, pečiva, jako glazura, atd. Lze ji také šlehat na jemný krém.
5 kgnáhled
IC7314Creme Edelweiss
Bílý, delikátní, kompaktní krém s chutí jemné mléčné vanilky. Vhodný pro různé druhy použití. Jako základ pro výrobu krémů do pralinek (zahřát na 26/28°C), náplň, pro dekorování, glazury, výrobu dezertů (zahřát na 32/33°C, použít a nechat vychladnout).
8 kgnáhled
IC7324Krém EXTRA TMAVÝ
Výrazně tmavý jemný čokoládový krém se stabilní a rovnoměrnou konzistencí. Vhodný k dochucování různých krémů, také jako náplň pro dezerty typu sufflé. Vhodný jako poleva na semifredda. Intenzivní čokoládová chuť bez přidaných lískových ořechů.
8 kgnáhled
IC7326AKrém Nocciolita
Termostabilní, perfektně roztíratelný, lískooříškový-čokoládový krém. Drží stále stejnou konzistenci. Pro různé druhy dortů, dezertů, sladkého pečiva! Také jako náplň, tenká vrstva polevy, nebo pro dekorování. 14% italské lískooříškové pasty ve spojení s prvotřídní čokoládou zaručuje tu nejlepší kvalitu a autentickou chuť bez nutnosti dalších aromat.
8 kgnáhled