ČOKOLÁDY Couverture - pro profesionální práci
Čokoládové suroviny

Nabízíme tu nejkvalitnější italskou čokoládu rodinné firmy ICAM, s.p.a., která klade důraz na pečlivě vypěstované kakaové boby na vlastních plantážích a precizní zpracování kakaa na profesionální úrovni, prověřené dlouholetou tradicí a spokojenými zákazníky z celého světa.

Couverture čokolády patří díky svému složení a chuťovým vlastnostem k nejvíce ceněným v oblasti profesionální práce s čokoládou. Naše tmavé čokolády jsou vyrobeny z vybraných kakaových bobů s přidaným hodnotným kakaovým máslem. Jednotlivé čokolády se mírně liší na základě složení a tím i v oblasti použití - výroba pralinek, truffle, tabulek, jako náplně do dezertů a pečiva, polevy, při přípravě čokoládových krémů, zmrzlin... Mléčné čokolády vynikají vyváženým poměrem čerstvého másla a kakaa. Gianduia - nugátová čokoláda je vyrobena na základě tradiční italské receptury.

Veškeré zboží přehledně na našem internetovém velkoobchodě - on-line katalogu! Klikněte.
TMAVÁ "Couverture" čokoláda. Ve formě pastilek.
Číslo artikluNázevBaleníNáhled výrobku
IC8316MABEL 56%
56% Mabel čokoláda je oblíbená profesionály díky svým jedinečným vlastnostem při zpracování a vyvážené, harmonické chuti. 37% podíl kakaového másla. Vhodná opravdu pro všechny způsoby výroby čokoládových produktů: figurky, tabulky, náplně, krémy, ganáže, pralinky. Během chvilky se ideálně kombinuje a spojuje s dalšími ingrediencemi.
4 kg náhled
IC8316MABEL 56%
56% Mabel čokoláda je oblíbená profesionály díky svým jedinečným vlastnostem při zpracování a vyvážené, harmonické chuti. 37% podíl kakaového másla. Vhodná opravdu pro všechny způsoby výroby čokoládových produktů: figurky, tabulky, náplně, krémy, ganáže, pralinky. Během chvilky se ideálně kombinuje a spojuje s dalšími ingrediencemi.
4 kg náhled
IC8310Vanini 72%
Opravdu výjimečná, tmavá čokoláda vyrobená z kakaových bobů vybraných z jižní, centrální Ameriky a Madagaskaru. Chuť s jemným kyselkavým aroma s náznaky ovoce a exotického koření. Při zpracování si zachovává excelentní fluiditu. Vhodná pro všechny způsoby práce s čokoládou, kdy chce výrobce dosáhnout top kvality. Ideální vlastnosti pro výrobu hladkých a lesklých ganáží a polev. Pro opravdové znalce.
4 kg náhled
IC8311
/IC8511
Regina 61%
Čokoláda té nejvyšší kvality díky vysokému poměru kakaového másla a kakaa. Intenzivní kakaové aroma, jemná, dlouhotrvající chuť - to vše za zachování výborné flexibility při zpracování. V cukrářské a pekařské praxi má univerzální použití - jako náplň do pralinek, jako poleva či základ pro výrobu krémových náplní a také při výrobě pomocí čokoládových forem.
4 kg
/25 kg
náhled
IC8321Morbida 54%
Tmavá čokoláda s přidanými 4% másla z mléčného tuku pro vyšší jemnost a tvárnost. Vhodná pro polévání a namáčení všech cukrářských a pekařských výrobků, pralinek, sacher dortů, atd. Je charakteristická tím, že zachovává čistý řez, nemaže se a je dostatečně tuhá.
4 kgnáhled
IC8313Madesimo 52%
Tmavá čokoláda s perfektní vyváženou chutí. Ideální poměr sladkých a kyselkavých tónů dává vzniknout lahodné chuti na pozadí intenzivního kakaového aroma. Užití této čokolády je především v modelování, při sériové výrobě figurek, pralinek, čokoládových vajec.
4 kgnáhled
IC7650Tmavá čokoláda 60% BEZ CUKRU
Tmavá čokoláda, ve které je cukr nahrazen jemným maltitolem. Čokoláda s přijemně intenzivní kakaovou chutí. Má široké spektrum použití v cukrárnách a pekárnách: náplň, ganache, poleva, u tvarování figurek, výroba krémových náplní. Ideální pro diabetiky.
12 kgnáhled
MLÉČNÁ "Couverture" čokoláda. Ve formě pastilek.
Číslo artikluNázevBaleníNáhled výrobku
IC8341Vanini 39%
Mléčná čokoláda té nejvyšší kvality. Vhodná k přípravě pralinek, mousse náplní. Ideální jako jemná poleva. Také k přípravě profesionálních tyčinek a tabulek.
4 kgnáhled
IC8342Chiara 33%
Mléčná čokoláda s vyváženou chutí čerstvého mléka a kakaa, nepřesládlá. Čokoláda vhodná pro široké spektrum použití - poleva, ganache, ideální pro modelování, užívána také při výrobě zmrzliny.
4 kgnáhled
IC8343Prestige 32%
Univerzální mléčná čokoláda s příjemnou, zřetelnou, mléčnou chutí. Vhodná k modelování, výrobě polevy, či k přípravě náplní.
4 kgnáhled
IC8344Modella 30%
Mléčná čokoláda s vyšším obsahem mléka. Vhodná k sériové výrobě figurek, pro modelování, jako tenká poleva.
4 kgnáhled
IC8350Mléčná čokoláda 36% BEZ CUKRU
Přírodní mléčná čokoláda ve které je cukr nahrazen jemným maltitolem. Intenzivní chuť. Vhodná pro diabetiky. Vhodná pro široké využití při práci s čokoládou.
4 kgnáhled
BÍLÁ čokoláda. Ve formě pastilek.
Číslo artikluNázevBaleníNáhled výrobku
IC8373VANINI - bílá čokoláda
Jemná, bílá, krémovitá čokoláda s vysoce kvalitními a balancovanými chuťovými vlastnostmi a zakulacenou chutí vanilky a mléka. Slonovinová barva. Vhodná k použití jako náplň do pralinek, při výrobě ganáží a náplní. Lze také chuťově kombinovat s kávou, ovocem, pistáciemi, mandlemi, lískovými ořechy, atd. Také vhodná k výrobě tabulkové čokolády. Lze použít i při výrobě zmrzliny.
4 kgnáhled
IC8370BIO bílá čokoláda s kousky vanilky
Bílá čokoláda s jemnými kousky organicky pěstované vanilky z Madagaskaru. Certifikovaný produkt BIO a Organic. Čokoláda vhodná pro univerzální použití. Pro všechny, kdo chtějí nabídnout svým zákazníkům neobyčejně jemnou čokoládu, náplně, krémy, s charakteristickou vůní vanilky.
4 kg náhled
IC8372Edelweiss
Tato bílá čokoláda vrcholné kvality je charakterizovaná intenzivní chutí a vanilkovo-krémovým aroma. Její barva je popisována jako leskle slonovinová. Při zpracování si zachovává výbornou fluiditu. Pro univerzální použití v cukrárnách, pekárnách a zmrzlinářství.
4 kgnáhled
GIANDUIA - NUGÁTOVÁ čokoláda. Ve formě pastilek.
Číslo artikluNázevBaleníNáhled výrobku
IC8375
/IC8575
Gianduia 32%
Nugátová čokoláda dle tradiční italské receptury, charakterizovaná vysokým podílem lískových oříšků, kakaové pasty, bez přidaného mléka. Vhodná k přípravě truffle, pralinek, jako náplň, při přípravě dezertů, atd.
4 kg
/25 kg
náhled
Created by Studio DESTINY