ČOKOLÁDA A KRÉMY pro profesionální práci
Čokoládové suroviny

Nabízíme tu nejkvalitnější italskou čokoládu rodinné firmy ICAM, s.p.a., která klade důraz na pečlivě vypěstované kakaové boby na vlastních plantážích a precizní zpracování kakaa na profesionální úrovni, prověřené dlouholetou tradicí a spokojenými zákazníky z celého světa.

Nabízené čokolády, krémy a kakaa jsou pro široké spektrum použití. Bližší informace - použití, chuťové charakteristiky, původ - najdete uvnitř jednotlivých kategorií pomocí levého menu.

TMAVÁ "Couverture" čokoláda. Ve formě pastilek.
Číslo artikluNázevBaleníNáhled výrobku
IC8310Vanini 72%
Opravdu výjimečná, tmavá čokoláda vyrobená z kakaových bobů vybraných z jižní, centrální Ameriky a Madagaskaru. Chuť s jemným kyselkavým aroma s náznaky ovoce a exotického koření. Při zpracování si zachovává excelentní fluiditu. Vhodná pro všechny způsoby práce s čokoládou, kdy chce výrobce dosáhnout top kvality. Ideální vlastnosti pro výrobu hladkých a lesklých ganáží a polev. Pro opravdové znalce.
4 kg náhled
IC8311
/IC8511
Regina 61%
Čokoláda té nejvyšší kvality díky vysokému poměru kakaového másla a kakaa. Intenzivní kakaové aroma, jemná, dlouhotrvající chuť - to vše za zachování výborné flexibility při zpracování. V cukrářské a pekařské praxi má univerzální použití - jako náplň do pralinek, jako poleva či základ pro výrobu krémových náplní a také při výrobě pomocí čokoládových forem.
4 kg
/25 kg
náhled
IC8321Morbida 54%
Tmavá čokoláda s přidanými 4% másla z mléčného tuku pro vyšší jemnost a tvárnost. Vhodná pro polévání a namáčení všech cukrářských a pekařských výrobků, pralinek, sacher dortů, atd. Je charakteristická tím, že zachovává čistý řez, nemaže se a je dostatečně tuhá.
4 kgnáhled
IC8313Madesimo 52%
Tmavá čokoláda s perfektní vyváženou chutí. Ideální poměr sladkých a kyselkavých tónů dává vzniknout lahodné chuti intenzivního kakaového aroma. Užití této čokolády je především v modelování, při sériové výrobě figurek, pralinek, čokoládových vajec.
4 kgnáhled
IC7650Tmavá čokoláda 60% BEZ CUKRU
Tmavá čokoláda ve které je cukr nahrazen maltitolem s příjemnou chutí. Čokoláda s přijemně intenzivní kakaovou chutí. Má široké spektrum použití v cukrárnách a pekárnách: náplň, ganáž, poleva, tvarování figurek, výroba krémových náplní. Ideální pro diabetiky.
12 kgnáhled
MLÉČNÁ "Couverture" čokoláda. Ve formě pastilek.
Číslo artikluNázevBaleníNáhled výrobku
IC8341Vanini 39%
Mléčná čokoláda té nejvyšší kvality. Vhodná k přípravě pralinek, mousse náplní. Ideální jako jemná poleva. Také k přípravě profesionálních tyčinek a tabulek.
4 kgnáhled
IC8342Chiara 33%
Mléčná čokoláda s vyváženou chutí čerstvého mléka a kakaa, nepřesládlá. Čokoláda vhodná pro široké spektrum použití - poleva, ganache, ideální pro modelování, užívána také při výrobě zmrzliny.
4 kgnáhled
IC8343Prestige 32%
Univerzální mléčná čokoláda s příjemnou, zřetelnou, mléčnou chutí. Vhodná k modelování, výrobě polevy, či k přípravě náplní.
4 kgnáhled
IC8344Modella 30%
Mléčná čokoláda s vyšším obsahem mléka. Vhodná k sériové výrobě figurek, pro modelování, jako tenká poleva.
4 kgnáhled
IC8350Mléčná čokoláda 36% BEZ CUKRU
Přírodní mléčná čokoláda ve které je cukr nahrazen maltitolem s příjemnou chutí. Intenzivní chu. Vhodná pro diabetiky. Vhodná pro široké využití při práci s čokoládou.
4 kgnáhled
BÍLÁ čokoláda. Ve formě pastilek.
Číslo artikluNázevBaleníNáhled výrobku
IC8372Edelweiss
Tato bílá čokoláda vrcholné kvality je charakterizovaná intenzivní chutí a vanilkovo-krémovým aroma. Její barva je popisována jako leskle slonovinová. Při zpracování si zachovává výbornou fluiditu. Pro univerzální použití v cukrárnách, pekárnách a zmrzlinářství.
4 kgnáhled
GIANDUIA - NUGÁTOVÁ čokoláda. Ve formě pastilek.
Číslo artikluNázevBaleníNáhled výrobku
IC8375
/IC8575
Gianduia 32%
Nugátová čokoláda dle tradiční italské receptury, charakterizovaná vysokým podílem lískových oříšků, kakaové pasty, bez přidaného mléka. Vhodná k přípravě truffle, pralinek, jako náplň, při přípravě dezertů, atd.
4 kg
/25 kg
náhled
Čokopecičky
Číslo artikluNázev výrobkuBaleníNáhled výrobku
IC8336Čoko-pecičky 45% MEDIUM
7500ks. Lze použít do těsta.
4 kgnáhled
IC8337Čoko-pecičky 45% MIGNON
9000ks. Lze použít do těsta.
4 kgnáhled
IC8338Čoko-pecičky 45% MINI
12000ks. Lze použít do těsta.
4 kgnáhled
Čokolády "Single Origin" - jednodruhové, pečlivě vybrané z jednotlivých oblastí. Jsou rozdílných chutí a nejvyšší kvality. K přípravě náplní, glazur a polev, pro výrobu pralinek, nebo na přímou konzumaci. Prodávané ve formě pastilek.
Číslo artikluNázev výrobkuBaleníNáhled výrobku
IC8300Los Palmaritos 75%
Single orig. Exkluzivně z plantáže v Dominikánské republice. Nedostupné, exotické prostředí dává vzniku silnému aroma jemné ovocné chuti s mnoha dalšími voňavými odstíny.
4 kgnáhled
IC8301Vasquez 75%
Single orig. Oblast sousedící s Los Palmaritos, nicméně charakterizována jinými půdními podmínkami se stinným prostředím. To dává čokoládě Vasquéz odlišné chuťové vlastnosti: Jemná ovocná chuť, intenzivní kakaové aroma spolu s mírným a pro tuto čokoládu typickým kyselým charakterem.
4 kgnáhled
IC8302Dominicana 75%
Pečlivě vybrané kakaové boby z oblasti Duarte, která poskytuje plody výjimečně jemné, lahodné chuti. Čokoláda z těchto bobů je mírně ovocná, s náznakem jemného tabákového aroma s vyváženou chutí kakaa.
4 kgnáhled
IC8303Ecuador 73%
Single orig. Ekvádorská provincie Guayas dává vzniku těm nejkvalitnějším bobům. Pro tuto oblast je charakteristický květový buket na pozadí pronikavého kakaového aroma s minimem kyselin a náznakem svíravosti díky taninům. Čokoláda nabízí harmonickou chuť s dozvukem květů.
4 kgnáhled
IC8304Madagaskar 71%
Single orig. V této čokoládě se snoubí směs tří odrůd kakaa severovýchodního Madagaskaru. Je charkateristická vyváženou chutí a dlouhotrvajícím doznívámím variací aromatických odstínů a plné kakaové chuti. Velmi příjemná čokoláda.
4 kgnáhled
Rádi Vám poskytneme bližší informace ohledně výběru té správné čokolády, čokoládového krému z našeho sortimentu.
Krémy a náplně
Číslo artikluNázev výrobkuBaleníNáhled výrobku
IC7301Creme Elisa
Tmavý kakaový krém, ideální k dochucování tak jak je, nebo jej lze přidat do smetany, máslových krémů, všech cukrářských výrobků. Dá se také smíchat s bílou čokoládou a zkrášlovat tak dorty a dezerty.
8 kgnáhled
IC7303Glassa Icam FONDENTE
Tmavá, jemná a delikátní čokoládová poleva s výrazným leskem. Ideální při přípravě dortů, kde je důležitá výrazná poleva a čokoládová chuť (sacher, atd.)Také vhodná k přípravě dozdobování dezertů.
5 kgnáhled
IC7308Creme Cremicam
Jedinečná lískooříšková a čokoládová chuť s obsahem 14 % oříšků. Perfektně roztíratelný krém. Ideální jako náplň do různých druhů pečiva a zákusků - croissantů, košíčků, atd.
8 kgnáhled
IC7312Creme Vanini
Krém s vysokým podílem lískooříškové pasty - 23%, útočí na všechny smysly s výbornou chuťovou koncovkou. Má mnoho způsobů použití - náplň do pralinek, pečiva, jako glazura, atd. Lze ji také šlehat na jemný krém.
5 kgnáhled
IC7314Creme Edelweiss
Bílý, delikátní, kompaktní krém s chutí jemné mléčné vanilky. Vhodný pro různé druhy použití. Jako základ pro výrobu krémů do pralinek (zahřát na 26/28°C), náplň, pro dekorování, glazury, výrobu dezertů (zahřát na 32/33°C, použít a nechat vychladnout).
8 kgnáhled
IC7324Krém EXTRA TMAVÝ
Výrazně tmavý jemný čokoládový krém se stabilní a rovnoměrnou konzistencí. Vhodný k dochucování různých krémů, také jako náplň pro dezerty typu sufflé. Vhodný jako poleva na semifredda. Intenzivní čokoládová chuť bez přidaných lískových ořechů.
8 kgnáhled
IC7326AKrém Nocciolita
Termostabilní, perfektně roztíratelný, lískooříškový-čokoládový krém. Drží stále stejnou konzistenci. Pro různé druhy dortů, dezertů, sladkého pečiva! Také jako náplň, tenká vrstva polevy, nebo pro dekorování. 14% italské lískooříškové pasty ve spojení s prvotřídní čokoládou zaručuje tu nejlepší kvalitu a autentickou chuť bez nutnosti dalších aromat.
8 kgnáhled
Kakaové prášky
Číslo artikluNázev výrobkuBaleníNáhled výrobku
IC4847Kakao 10/12%
Vysoce alkalický kakaový prášek s intenzivní chutí, podpořenou 10/12% kakaového másla. Červenohnědá barva. Široká škála použití.
25 kgnáhled
IC4839Kakao 10/12%
Vysoce alkalický kakaový prášek s intenzivní chutí, podpořenou 10/12% kakaového másla. Červenohnědá barva. Široká škála použití.
1 kgnáhled
IC4238Kakao 22/24%
Vysoce alkalický kakaový prášek, s 22/24% obsahem kakaového másla s intenzivní a výraznou čokoládovou chutí. Tmavá hnědočervená barva. Speciálně se doporučuje na výrobu zmrzliny a polárkových dortů.Vhodné na zmrzliny, tmavá barva
1 kgnáhled
Další výrobky
Číslo artikluNázev výrobkuBaleníNáhled výrobku
IC1901Granella
- drť z kakaových bobů -
2,5 kgnáhled
IC7841Kakaové máslo „extra“ (blok)4 kgnáhled
IC7887Čokoládové šupinky TMAVÉ
3 kgnáhled
IC7888Čokoládové šupinky MLÉČNÉ
3 kgnáhled
IC7889Čokoládové šupinky BÍLÉ
3 kgnáhled

Belgická čokoláda od firmy DAWN se vyznačuje svou vysokou kvalitou a spolehlivými vlastnostmi při zpracování. Taktéž se hodí k výrobě pralinek, jako náplň, atd.
DAWN - Belgická čokoláda ve formě pastilek
Číslo artikluNázev výrobkuBalení
01801436San Felipe – tmavá (65%)4×5 kg
01801307Maracaibo – mléčná (34%)4×5 kg
01801323Cabo Blanco – bílá4×5 kg
Created by Studio DESTINY