Do košíku bylo přidáno
ks
Zapomenuté heslo? Pošleme Vám nové
Aktuálně
14.11.2018
Další z cyklu prezentací, tentokrát ve spolupráci s Rue Flambée. Koncept Madame Loulou a Palais du Chef zaujme díky pečlivému výběru surovin s důrazem na kvalitu a zpracovatelnost.
Společně s italskou společností Rue Flambée (Madame Loulou / Palais du Chef) jsme připravili další podzimní prezentaci, ve které měli zákazníci možnost ochutnat a seznámit se se surovinami a jednoduchými postupy pro výrobu populárních a lahodných produktů. Nabitý program ve dnech 13.11.2018 a 14.11.2018 se zaměřil na základní piškotový korpusu - nadýchaný a chuťově vynikající, vláčnost a šťavnatost Brownies, originalitu duhového dortu a Carrot Cake, Tiramisú a další dezerty, které připravila šéfcukrářka Rue Flambée - Teresa. Na závěr snadná výroba jedlých krajek pomocí hotové hmoty Smart Lace. Slaný Muffin byl příjemným zpestřením dvou dnů nabitých ochutnávkami.
Všechny suroviny jsou navíc bezlepkové a vyrobeny s důrazem na kvalitu a čistotu ingrediencí. K degustaci byly nabídnuty také roztíratelné krémy bez palmového tuku s pistáciemi, lískovým ořechem nebo s příchutí bílé čokolády. Všechny suroviny jsou k dispozici nejen v retail baleních známých pod značkou Madame Loulou, které si za několik let spolupráce získali dobré postavení na českém trhu, ale NOVĚ také v baleních 2,5kg nebo 5kg Palais du Chef pro profesionály z řad pekařů a cukrářů.
Děkujeme všem za účast a příjemnou atmosféru.