Přihlásit se

Heslo jsem zapomněl

Jsem tu poprvé a chci se registrovat

Do košíku bylo přidáno

ks

Bílá čokoláda + Limoncello ganache - Tartuffi Sorrento pralinky

Letní receptura, kterou připravil italský pastry chef Salvatore Toma ze společnosti ICAM S.p.A.

Kombinace delikátní bílé čokolády s osvěžujícím smetanovým Limoncellem.
Receptura pro přípravu limoncello ganache, kterou můžete použít jako náplň do pralinek. Pro přípravu byla vybrána EDELWEISS BÍLÁ ČOKOLÁDA a jemné KAKAOVÉ MÁSLO ve formě peciček. V kombinaci se smetanou a Limocellem vytvoříte jedinečnou, osvěžujcící ganache. 

RECEPTURA: 

300g          Smetana
60g             Glukózový sirup
4 ks             Citronová kůra
24g             Sorbitol
675g          EDELWEISS BÍLÁ ČOKOLÁDA
55g             KAKAOVÉ MÁSLO
150g          Limoncello 

POSTUP:

Smetanu, glukózu, sorbitol a citronovou kůru přivést k varu. 
Horkou směs nalít na čokoládu Edelweiss smíchanou s kaakovým máslem. Rozmíchat do hladka a nakonec přidat limoncello. Emulgovat. 

limoncello ganache edelweiss

PŘÍPRAVA: 

Jakmile teplota ganahce klesne pod 30°C plnit připravené skořápky na pralinky z bílé čokolády.  Po naplnění nechat 12hod krystalizovat v lednici. Zavíčkovat a obalit v bílé čokoládě Edelweiss a dekorovat barveným drceným kokosem.



Zpět na články