Do košíku bylo přidáno
ks
Zapomenuté heslo? Pošleme Vám nové
Aktuálně
16.6.2021
Letní receptura, kterou připravil italský pastry chef Salvatore Toma ze společnosti ICAM S.p.A.
Kombinace delikátní bílé čokolády s osvěžujícím smetanovým Limoncellem.
Receptura pro přípravu limoncello ganache, kterou můžete použít jako náplň do pralinek. Pro přípravu byla vybrána EDELWEISS BÍLÁ ČOKOLÁDA a jemné KAKAOVÉ MÁSLO ve formě peciček. V kombinaci se smetanou a Limocellem vytvoříte jedinečnou, osvěžujcící ganache.
RECEPTURA:
300g Smetana
60g Glukózový sirup
4 ks Citronová kůra
24g Sorbitol
675g EDELWEISS BÍLÁ ČOKOLÁDA
55g KAKAOVÉ MÁSLO
150g Limoncello
POSTUP:
Smetanu, glukózu, sorbitol a citronovou kůru přivést k varu.
Horkou směs nalít na čokoládu Edelweiss smíchanou s kaakovým máslem. Rozmíchat do hladka a nakonec přidat limoncello. Emulgovat.
PŘÍPRAVA:
Jakmile teplota ganahce klesne pod 30°C plnit připravené skořápky na pralinky z bílé čokolády. Po naplnění nechat 12hod krystalizovat v lednici. Zavíčkovat a obalit v bílé čokoládě Edelweiss a dekorovat barveným drceným kokosem.