Do košíku bylo přidáno
ks
Zapomenuté heslo? Pošleme Vám nové
Aktuálně
30.5.2022
Oblíbený dort kombinující výraznou chuť Fresh Cheese krému a sametového slaného karamelu.
Základem dortu je vláčný a chuťově vyvážený kakaový piškot, který díky použití Flexisoftu Premix dosahuje lahodné chuti a vysoké pružnosti. Cream Cheese mousse byl vyroben díky FONDU Fresh Cheese (Cheesecake). Ten dodává dortu výraznou chuť lehkého nepečeného cheesecaku. Navrch jako vybalancovaný a sametový kontrast Krém slaný karamel v kombinaci se smetanou. Lehce posypaný vločkami z mořské soli.
Tmavý piškotový plát:
500g Flexisoft Premix
150g Hladká mouka
100g Cukr
400g Vejce
120g Olej
50g Kakao 22/24
250g Voda
1560g Celkem
Všechny suroviny šlehat 5min.
Pečení:
Teplota: 220 C
Čas: 10-12min.
Smetanový Cream Cheese
50g Fond Fresh Cheese (Cheesecake)
100g Voda
250g Ušlehaná smetana
400g Celkem
Sametový slaný karamel - poleva
150g Krém slaný karamel s mořskou solí
50g Tekutá smetana
200g Celkem
Postup:
Z kakaového plátu vykrojit korpus ráfkem 22cm. Vložit do ráfku, naplnit smetanovým Cream Cheese krémem a nechat zchladit. Navrch aplikovat vrstvu sametového slaného karamelu. Dekorovat jemně vločkami z mořské soli.