Přihlásit se

Heslo jsem zapomněl

Jsem tu poprvé a chci se registrovat

Do košíku bylo přidáno

ks

Prezentace ICAM S.p.A. - Pastry chef Salvatore Toma - 8.11.2023

Podnětná prezentace, kterou jsme uspořádali ve spolupráci s italskou rodinou čokoládovnou ICAM S.p.A. přinesla našim zákazníkům mnoho zajímavých receptur a postupů. Součástí bylo představení nových produktů a ukázka precizní práce se stále více oblíbenými čokoládami z našeho širokého portfolia ICAM / AGOSTONI.

Ve středu 8.11.2023 jsme pro naše zákazníky připravili prezentaci, kterou provázel italský Pastry chef a technolog čokoládovny ICAM S.p.A. - Salvatore Toma. Jeho precizní receptury a technologické poznatky nabídly našim zákazníkům inspirace nejen pro nadcházející zimní období, ale také pro celoroční výrobu. Náplní prezentace byla ukázka širokého využití čokolád ve výrobní praxi - od  luxusních dortů přes travel cakes až po jedinečné pralinky.  Stále se rozšiřující portfolio čokolád bylo na prezentaci doplněno o další novinky.  

Všechny receptury jsou k dispozici u našich obchodních zástupců nebo technologů.

Děkujeme všem za účast a příjemnou atmosféru. 

Zpět na články