Přihlásit se

Heslo jsem zapomněl

Jsem tu poprvé a chci se registrovat

Do košíku bylo přidáno

ks

Prezentace s čokoládami ICAM S.p.A.: Pastry chef Salvatore Toma - 16.10.2024

Přinášíme několik fotografií z inspiracemi a skvělou chutí naplněné prezentace italského pastry chefa Salavatoreho Tomy, kterou jsme uspořádali ve spolupráci s italskou čokoládovnou ICAM S.p.A. / Agostoni.

Ve středu 16.10.2024 proběhla u nás v cukrářském studiu prezentace plná inspirací a technologických doporučení, kterou provázel Salvatore Toma - italský pastry chef a chocolatier ICAM S.p.A. Prezentace byla určena pro zákazníky naší společnosti. 

Salvatore připravil nabitý program, který se v první části zaměřoval na dorty a dezerty a ve druhé části na chocolatierské výrobky. 

Během prezentace měli zákazníci možnost prodiskutovat také technologické postupy a ochutnat všechny výrobky. 

Byly představeny nové couverture a plantážové čokolády, které opět rozšiřují naše portfolio a jsou již dostupné. Jedinečná plantážová Idukki 67% z Indie byla použita na výrobu chuťově pestrého bohatého mousse v Tarte Idukki. 

Pomerančovo mrkvový dort Camilla se šlehanou ganache z mléčné čokolády Chiara 33% a bílé čokolády Edelweiss s Cointreau nebo vylepšená tradiční Pavlova s borůvkovou čokoládou Nuance - doplňovaly první část prezentace.   

Jedinečná plněná čokoládová tyčinka Dubai - s Kataifi těstem, pistáciovým krémem Cloe Zero P a čokoládou Regina 61% zanechala dlouhotrvající dozvuk a jedinečnou chuť. 
Guatemala pralinka z čokolády Chimelb 65% a guatemalským rumem nebo vegan Rocher či Rocher z červeného ovoce provázely naše zákazníky odpolední částí. 

V mnoha recepturách jako delikátní a stabilní základ byly použity také Pralinata Mandle či Pralinata Lískový oříšek

Děkujeme všem za účast, příjemnou, podnětnou atmosféru a pozitivní zpětnou vazbu. 

Receptury z celého programu jsou k dispozici u našich obchodních zástupců. 

Zpět na články