Do košíku bylo přidáno
ks
Zapomenuté heslo? Pošleme Vám nové
Aktuálně
18.10.2024
Přinášíme několik fotografií z inspiracemi a skvělou chutí naplněné prezentace italského pastry chefa Salavatoreho Tomy, kterou jsme uspořádali ve spolupráci s italskou čokoládovnou ICAM S.p.A. / Agostoni.
Ve středu 16.10.2024 proběhla u nás v cukrářském studiu prezentace plná inspirací a technologických doporučení, kterou provázel Salvatore Toma - italský pastry chef a chocolatier ICAM S.p.A. Prezentace byla určena pro zákazníky naší společnosti.
Salvatore připravil nabitý program, který se v první části zaměřoval na dorty a dezerty a ve druhé části na chocolatierské výrobky.
Během prezentace měli zákazníci možnost prodiskutovat také technologické postupy a ochutnat všechny výrobky.
Byly představeny nové couverture a plantážové čokolády, které opět rozšiřují naše portfolio a jsou již dostupné. Jedinečná plantážová Idukki 67% z Indie byla použita na výrobu chuťově pestrého bohatého mousse v Tarte Idukki.
Pomerančovo mrkvový dort Camilla se šlehanou ganache z mléčné čokolády Chiara 33% a bílé čokolády Edelweiss s Cointreau nebo vylepšená tradiční Pavlova s borůvkovou čokoládou Nuance - doplňovaly první část prezentace.
Jedinečná plněná čokoládová tyčinka Dubai - s Kataifi těstem, pistáciovým krémem Cloe Zero P a čokoládou Regina 61% zanechala dlouhotrvající dozvuk a jedinečnou chuť.
Guatemala pralinka z čokolády Chimelb 65% a guatemalským rumem nebo vegan Rocher či Rocher z červeného ovoce provázely naše zákazníky odpolední částí.
V mnoha recepturách jako delikátní a stabilní základ byly použity také Pralinata Mandle či Pralinata Lískový oříšek.
Děkujeme všem za účast, příjemnou, podnětnou atmosféru a pozitivní zpětnou vazbu.
Receptury z celého programu jsou k dispozici u našich obchodních zástupců.