Přihlásit se

Heslo jsem zapomněl

Jsem tu poprvé a chci se registrovat

Do košíku bylo přidáno

ks

Jemné krémy a praliné

Lískooříškovo-kakaové krémy jsou rozděleny dle podílu vysoce kvalitní lískooříškové pasty. Pro delikátní produkty jsou v nabídce krémy Pralinata s 55% podílem ořechové pasty. Krémy lze použít přímo z vědra jako náplně do pralinek, croissantů, pečiva, donutů nebo po zahřátí také jako polevu. Delikátní francouzské krémy CROQUANT praliné jsou vyrobeny tak, aby svou chutí a křupavou strukturou obohatily širokou škálu výrobků. Lze je použít přímo z vědra. Jako výraznou vrstvu do dortů, minidezertů, jako složku k ochucení čokolád, polev a ganache, mousse, cremino. A přímo jako náplň do pralinek. 

11 produktů
Zobrazení