Přihlásit se

Heslo jsem zapomněl

Jsem tu poprvé a chci se registrovat

Do košíku bylo přidáno

ks

Technologická podpora

Nabízíme našim zákazníkům řadu služeb, díky kterým naši spolupráci stále posouváme a společně rosteme.

01

Pravidelné prezentace vedené našimi technology

Na programu prezentací jsou nové inspirace pro cukrářské a pekařské výrobny. Seznámení a ukázka s rozmanitým využitím našich surovin. Interaktivními prezentacemi provází naši technologové a zástupci. Jedná se o setkání se zákazníky u nás v cukrářském studiu nebo přímo ve výrobně. Rozmanité spektrum produktů nám dává velmi široké možnosti pro inovaci a oživení Vaší nabídky.

02

Prezentace vedené předními evropskými pastry-chefy

Pořádáme společně s našimi partnery ze zahraničí. Prezentace se tematicky věnují vždy konkrétní oblasti produktů. Naši zákazníci tak měli možnost vidět špičkový cukrdesign od pastry chefů z michelinských restaurací, přípravu pralinek, monoporzione od italských mistrů, tradiční francouzskou výrobu oblíbených tartelette a éclaire, evropské tradiční dezerty v moderním pojetí, a další. Vše samozřejmě s ochutnávkou a s prostorem pro diskuzi.

Více z prezentací se zahraničními hosty

03

Spolupráce při přípravě nových výrobků

Jednou z našich předností je také individuální přístup a flexibilita. Proto navštěvujeme naše zákazníky a pravidelně řešíme technologii výroby a spouštění nových produktů přímo ve výrobnách a na provozech.

  • Podporujeme tak zavádění našich surovin do výrobní praxe.
  • Inspirujeme a nabízíme rozmanitá řešení.
  • Upravujeme receptury dle podmínek výroben.

04

Nové produkty „na míru“‎

Za dobu působení jsme se stali partnery společnostem, které hledaly nové produkty pro český trh. Ceníme si toho, že díky úzké spolupráci a naší technologické podpoře jsou dodnes úspěšnými podnikateli a jejich produkty se těší úspěchu u zákazníků.

05

Workshopy a školení

Školíme zaměstnance a pomáháme rozvoji a růstu firem našich zákazníků.  Věnujeme se také školám a žákům učebních oborů a ukazujeme rozmanitost a zajímavosti ze světa moderní cukrářské a pekařské praxe formou lekcí nebo přednášek.