Do košíku bylo přidáno
ks
Zapomenuté heslo? Pošleme Vám nové
Prezentace
10.10.2019
Podzimní variace se společností Dawn Foods.
Podzimní variace přinesly zajímavé receptury vycházející z oblíbených surovin Dawn Foods v kombinacích podporujících inovace v cukrářských a pekařských výrobnách.
Prezentací provázely šéfcukrář DAWN Foods Peter Szabó a cukrářský technolog Novicom Praha s.r.o. Roman Berko. Produkty zaujaly svou chutí a snadnou přípravou. Biscottini ze směsi Carrot Cake mix, Sumix choco pláty, Řezy pečené jablko s mandlemi, Sametový dort, variace na přírodní Red velvet korpus, Tartelette s ozdobou craklen a další měli naši zákazníci možnost ochutnat a také prodiskutovat technologické postupy.
Ukázka cukrářského designu se nesla v duchu příprav nejen na Halloween za použití našich dekorací. Děkujeme všem za účast a příjemnou atmosféru.