Do košíku bylo přidáno
ks
Zapomenuté heslo? Pošleme Vám nové
Přípravek v práškové formě pro výrobu hladkého, čirého a pevného želé.
Velikost balení
2.5 kg
Typ balení
ks
Kód produktu
013595A
skladem
Kdy zboží obdržím?
Cena se zobrazuje po přihlášení k zákaznickému účtu. Pokud u nás ještě svůj účet nemáte, můžete se zaregistrovat.
Stabilní želírovací přípravek vhodný pro přípravu hladkého, čirého a pevného želé.
Pevnější struktura charakteru agaru, lépe se však rozpuští v ústech.
Univerzální použití na tartelette, ovoce, dorty, dezerty.
Smíchat 50 g Instant Jelly s 250-300 g cukru a přidat do 1000 g vroucí vody. Vařit 2-3min.
Po zatuhnutí želé v nádobě lze znovu rozehřát a aplikovat.